ELTE Apáczai Gimnáziumba mennyire számít ha nem kitűnő az átlagom?
A felvételiket elég jól írom meg (matek és magyar is 45 pont felett) de a bizonyítványom az nem túl fényes.
7. Év vége: magyar 4, matek 5, angol 4, kémia 4 földrajz 4, fizika 5, töri 5, biosz 5
8. Félév (előreláthatóan): magyar 3, matek 5, angol 5, kémia 5, földrajz 5, fizika 5, töri 5, biosz 4
Hát igen, elég lusta voltam a tanuláshoz és már év elején lerontottam az átlagom magyarból. Most nagyon azon vagyol hofy meg legyen a 4es de felek nem fog sikerülni.
Az Apáczaiba max 10 pont a hozott pontszám. Szóval ha írok 90 pontos felvételit akkor nem baj ha ilyen rossz a bizonyítványom? Amúgy jóképességű vagyok, csak szartam tanulni, de már megbántam nagyon. Amúgy matek-fizika szakra szeretnék menni. 14/l
A jegyekkel kb 2 pontot fogsz veszíteni a 110-ből. Nem ezen múlik.
Én 102 ponttal eléggé elől voltam annó, igaz mat-fizre nem is jelentkeztem.
Ha összesen összehozol 110/90-95 pontot már nagyon jó esélyed van.
Ha 45-45 pont meglesz valószínűleg be is hívnak.
Az 75/67,5 pont addig, azzal be fognak hívni.
Jegyekkel együtt lesz kb 75 pont a 85-ből.
A szóbeli 25 pontos. Egyáltalán nem lehetlen összehozni a maxot (pl nekem is ment-igaz mem matfizre), azzal simán bebt vagy.
De ha nem szerepelsz le nagyon szóbelin és 15-20 pontot összeszedsz sem vagy esélytelen, még lehet kevesebbel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!