Valaki hallott már az Alternatív közgazdasági Gimnáziumról?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy milyen gimnázium, bárki akinek van jó vagy rossz tapasztalata kérem írja le mert nagyon kiváncsi vagyok és nehéz a döntés hozatal számomra a tovább tanulás érdekében. Köszönöm!2017. nov. 9. 21:04
1/2 anonim válasza:
Nagyon jó iskolának számít, viszont felhívom a figyelmedet, hogy tandíjas.
2/2 anonim válasza:
Az iskoláról, az oktatás színvonaláról jókat hallottam én is, a gyerekekről már nem annyira. De személyes tapasztalatom nincsen, én egy közönséges állami gimnáziumba járok, és csak azt tudom, hogy tőlünk aki elment, mert nem tudott beilleszkedni, belekötött folyton a tanárokba, rosszak voltak a jegyei, balhéi voltak, és a szülei meg tudták fizetni, az ment az AKG-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!