Főiskolán ha megbuktam számvitelből és most lenne a pótvizsga és nem megyek el akkor az baj?
Az a baj hogy most se tudok semmit másra is tanulnom kell mer nem csak ebből buktam...sajnos:@
Vizsgakurzus lesz még szeptemberbe arra talán készülni is tudnék, az fizetős arra elmennék, a pótvizsgára viszont feleslegesnek tartom.
Mit vársz vígasztaljanak, hogy nem baj nem a te hibád.
Puskázz vaze, vagy ne menj be oszt bukj meg, de ne rinyálj.
Ha fizettél pótvizsgadíjat és nem mész el, akkor azt elveszíted, de szeptemberben újra felveheted és dec-jan vizsgaidőszakban újra nekifuthatsz (persze vizsgadíj befizetésével, ha ehhez kötik /nálunk igen :S/)
Sokan vannak egyébként úgy, hogy 1-2 tárgy elmarad, eltolódik, mert rosszul osztják be az időt, nem tudják addig megtanulni. Pedig nem nehéz a számvitel, én is vizsgáztam belőle, idő kell hozzá, hogy minden leülepedjen és akkor 3-4-re simán megírod! :P :D
Szerintem inkább legyél gerinces és jelentkezz le, hogy a tanár ne készüljön feleslegesen neked is feladatlappal.. és majd decemberben újra elmégy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!