Mit mondjak a szigorú tanárnőnek, hogy miért nem tanultam holnapi felelésre? Te mit mondanál?
Figyelt kérdés
Én azért nem tanultam, mert 3év múlva úgysem nem lesz már ilyen őszi szünet félesség és élvezzem már ki.. jah és, hogy nem érdekel+lusta vagyok a tanulásban közepesen.2017. nov. 5. 22:33
1/7 anonim válasza:
Hogy mivel azon aggódtam hogy 3 év múlva úgyse lesz őszi szünet ezért inkább nem tanultam, legyen szíves szimplán beírni az egyest.
2/7 A kérdező kommentje:
Haha :DD de én arra gondoltam, hogy hamár 3év múlva nem lesz szünetem, mert dolgozni fogok és csak +1 munkaszüneti napon lesz.. szóval mit mondanál hogy ne kiabáljon rád? :)
2017. nov. 5. 22:42
3/7 anonim válasza:
Nekem már nincs őszi szünetem, és nem akarok arcoskodni, én is tök lusta voltam, de ezt tuti nem használtam volna kifogásnak. Jelenleg nem dolgozol és volt időd felkészülni, pihenhettél is volna mellette ugyanúgy, ne várd el tőle, hogy sajnáljon, amiért három év múlva dolgozni tervezel. :D
4/7 anonim válasza:
Már önmagában szerintem azzal is baj van, hogy vki ősziszünetre ad leckét, házifeladatot. Így is túl van terhelve a diákság, tényleg akkora lenne a lemaradás, ha abban az egy hétben nem tanulna semmit? Nagyon rossz ez a pedagógia... nekem sincs amúgy ősziszünetem, ahova járok egyetemi szak, sajnos nem divat. Pont ezért gondolom azt, hogy igenis a szünetben pihenni kéne és nem tanulni.
5/7 A kérdező kommentje:
Máma, majd elmesélem mi történt a töri feleléssel :D . És az is jó lenne, hogy ha újév után +napokat kapnánk, mint egyes országokban. Remélem nem fog kiabálni velünk.
2017. nov. 6. 00:22
7/7 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi hál'istennek. 8percig izgultam, amikor bejött a tnő, leckéket csak azok adták be akik megcsinálták. De mondta, hogy aki még nem csinálta meg még annak holnapra kell. Nem mondott eddig jegyszerzést. Szóval megúsztam :) legyen már téli szinet! :D és érettségi utáni első lazuló nap.. :)
2017. nov. 6. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!