Hogyan tudom magam lebetegíteni vagyok esetleg csak 1 hányást has menést hogy érjek el?
Figyelt kérdés
Holnap nagyon fontos lenne hogy ne menjek iskolába. Olyan dolog történt az életemben ami miatt ki kell hadjak 1-2 napot hogy megnyugodjak helyre tegyem a fejembe a dolgokat. Sajnos ezt anyukám nem értené meg szóval kérnék néhány tanácsot hogy holnap hogy maradjak otthon. Esetleg valami recept amivel eltudok érni 1 hasmenést,hányást?2017. nov. 5. 22:26
1/9 anonim válasza:
Igyál citromlevet elmegy a hangod és fájni fog a torkod.Nem sokáig.Amúgy a masik az az h igyál olajat attól hánysz.Nem tudom mi a probléma de nyugodj meg!:(
2/9 A kérdező kommentje:
Milyen olajat és mennyit?
2017. nov. 5. 22:31
4/9 anonim válasza:
savanyúságlé, csípős paprika, tej, lekvár --> garantáltan eltöltesz egy pár órát a wc-n.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket.
Találtam még a tippeket:
Só+Langyos víz az hatásos szerinted?
2017. nov. 5. 22:54
7/9 anonim válasza:
Ne legyél már buta, ugyan mi okoz akkora tragédiát ami miatt ilyen tortúráknak kell alávetni magad?
8/9 anonim válasza:
A hasmenést be lehet kamuzni is. Vagy anyukád a végterméket is lecsekkolja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!