Milyen a Bródy Imre Gimnázium?
Figyelt kérdés
Van Budapesten a Bródy Imre gimnázium (Újpest) és érdekelne, hogy az az iskola milyen?! Jól tanít? Erős vagy gyengébb iskola? Hasonló mint egy Leövey? Mert sok állítást olvastam, de nem tudom eldönteni mi igaz belőle. Amugy dráma szakra szeretnék menni. Legjobb lenne ha olyanok irnanak akik oda járnak/jártak vagy valamelyik ismerösük ismeri jobban azt a sulit. Köszönöm előre is a válastokat.2017. nov. 3. 15:14
1/2 anonim válasza:
A Bródy Újpesten az egyik leggyengébb sulinak számít. Amolyan gyűjtő. Egy két értelmes diák van ott de a többség csak harcol a kettesért.
2/2 Kótai Szasza válasza:
Én is oda szeretnék menni,ugyanúgy Dráma tagozatra
Ha már többet tudsz róla ami lényeges létszi ird le :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!