Miért nem marad meg a fejemben a történelem?
12. osztályos vagyok, fontos az évvégi jegy. Mindenből 5-ös, 4-es vagyok, jelenleg még töriből is, de egyszerűen érzem, hogy a következő témazáró már ki fog fogni rajtam. Egyszerűen megtanulom az anyagot, olvasom, jegyzetelek, de olyan, mintha valami japán szöveg lenne, szinte semmi nem marad meg bennem belőle. Abszolút reál beállítottságú vagyok, imádom a matekot, fizikát, kémiát, bioszt, de ez a töri...
Igazság szerint maga a tárgy egyáltalán nem is érdekel, főleg az ókori dolgok. Bármennyire küzdök, ott van a fejemben, hogy nekem ez csupa érdektelen infó és sem most, sem később nem lesz rá igazán szükségem. Csupa mély részletek, rengeteg évszám, név és érdektelen adat.
Kár, hogy nem lehet választani, hogy valaki inkább humán tárgyakat, vagy reált szeretne magasabb szinten tanulni.
Ez nekem kicsit az aranyhal fára mászik esete..
Tippek a tanuláshoz? Köszi előre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!