Hogy ment az angol emelt most ősszel?
Szia! Én is hasonlóan letört vagyok, de ezek szerint nem az en képességeim romlottak. Nyár óta készültem a szint emelőre, és azok közül amelyeket megoldottam kb a 80-85%-át a korábbi évek feladatsorainak, mind sokkal könnyebben ment. És nem gondolom, hogy ez mind csak az izgulas következménye. (nem igazan izgultam miatta). Neked melyik feladatot tűntek a legnehezebbnek? Számomra a listening első és utolsó feladata, és a writing hosszú levele.
2017. okt. 19. 14:12
2/10 A kérdező kommentje:
Ne is mond, én sem izgultam, aztán csak jöttek a nehezebbnél nehezebb feladatok, és már ott tartottam, hogy mindjárt elbőgöm magam.
Számomra is a listening utolsó feldata, illetve a szövegértésnél azt hiszem a harmadik (az a green prescription-os szöveg) meg tényleg a writing második része ment a legnehezebben...
Afölött vagy 10 percig ültem és gondolkoztam azon, hogy hogy elb&sztam az előzőket és hogy hogyan fogalmazzam meg a véleményemet (egyáltalán mi a véleményem, mert már a szöveget, ami alapján írni kellett nem értettem meg pontosan)
Nekem is nagyon bonyolult volt,és én is csak ültem felette. Valami rendszertelen 150 szavas levelet sikerült össze raknom, éppen ami eszembe jutott,de nem tudtam a szempontokat kidolgozni.Neked ez előre hozott érettségi volt?
2017. okt. 19. 19:35
nekem is ugyanezek voltak a nehezek, a szövegértésnél a 3., hallgatásnál az utolsó a Coca Colás, az írásnál meg a második levelet inkább hagyjuk :'D
2017. okt. 19. 20:36
Ti milyen eredményre számítotok mindezek ellenére?
2017. okt. 19. 21:31
Én nagyon remélem, hogy meglesz a 80% legalább, mert jobb nem hiszem, hogy lesz így, de ha mégis nagyon rossz lenne, akkor szerintem tavasszal újraírom
2017. okt. 19. 21:52
Tök normális, hogy aki otthon, nyugodt körülmények között ír 90%-ot, az magán a vizsgán, éles helyzetben csak 80-at.
2017. okt. 30. 05:41
8/10 anonim válasza:
Hány százalékot értél el végül az írásbelin?
2017. nov. 7. 13:21
9/10 A kérdező kommentje:
Nekem elég rosszra sikeredett, 78%. :( A hallgatós és az olvasásértés jobb lett, mint számtottam, a nyelvtan nem lett a legjobb, de lehetett volna rosszabb is, viszont a fogalmazásomat csúnyán lehúzták, amivel nem feltétlen tudok egyetérteni, de ez van sajnos. :/ Lehet, hogy kifogtam egy ilyen tanárt... Csak ugyebár a számok számítanak... Legrosszabb esetben újrapróbálom májusban.
Neked hogy sikerült?
10/10 anonim válasza:
Akkor hasonlóan teljesítettünk :) Én is többre számítottam, még úgy is jöttem ki az írásbeliről, hogy legalább 80 lesz, de végül 77%-ot értem el.
2017. nov. 10. 19:10
Kapcsolódó kérdések: