Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy ment az angol emelt most...

Hogy ment az angol emelt most ősszel?

Figyelt kérdés
Szerintem kva nehéz volt, az előző feladatok sokkal jobban mentek, eddig 90%okat írtam, de most meg örülök, ha elerem a 80%ot majd

2017. okt. 19. 13:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én is hasonlóan letört vagyok, de ezek szerint nem az en képességeim romlottak. Nyár óta készültem a szint emelőre, és azok közül amelyeket megoldottam kb a 80-85%-át a korábbi évek feladatsorainak, mind sokkal könnyebben ment. És nem gondolom, hogy ez mind csak az izgulas következménye. (nem igazan izgultam miatta). Neked melyik feladatot tűntek a legnehezebbnek? Számomra a listening első és utolsó feladata, és a writing hosszú levele.
2017. okt. 19. 14:12
 2/10 A kérdező kommentje:

Ne is mond, én sem izgultam, aztán csak jöttek a nehezebbnél nehezebb feladatok, és már ott tartottam, hogy mindjárt elbőgöm magam.

Számomra is a listening utolsó feldata, illetve a szövegértésnél azt hiszem a harmadik (az a green prescription-os szöveg) meg tényleg a writing második része ment a legnehezebben...

Afölött vagy 10 percig ültem és gondolkoztam azon, hogy hogy elb&sztam az előzőket és hogy hogyan fogalmazzam meg a véleményemet (egyáltalán mi a véleményem, mert már a szöveget, ami alapján írni kellett nem értettem meg pontosan)

2017. okt. 19. 14:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon bonyolult volt,és én is csak ültem felette. Valami rendszertelen 150 szavas levelet sikerült össze raknom, éppen ami eszembe jutott,de nem tudtam a szempontokat kidolgozni.Neked ez előre hozott érettségi volt?
2017. okt. 19. 19:35
 4/10 anonim ***** válasza:
nekem is ugyanezek voltak a nehezek, a szövegértésnél a 3., hallgatásnál az utolsó a Coca Colás, az írásnál meg a második levelet inkább hagyjuk :'D
2017. okt. 19. 20:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Ti milyen eredményre számítotok mindezek ellenére?
2017. okt. 19. 21:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Én nagyon remélem, hogy meglesz a 80% legalább, mert jobb nem hiszem, hogy lesz így, de ha mégis nagyon rossz lenne, akkor szerintem tavasszal újraírom
2017. okt. 19. 21:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Tök normális, hogy aki otthon, nyugodt körülmények között ír 90%-ot, az magán a vizsgán, éles helyzetben csak 80-at.
2017. okt. 30. 05:41
 8/10 anonim válasza:
Hány százalékot értél el végül az írásbelin?
2017. nov. 7. 13:21
 9/10 A kérdező kommentje:

Nekem elég rosszra sikeredett, 78%. :( A hallgatós és az olvasásértés jobb lett, mint számtottam, a nyelvtan nem lett a legjobb, de lehetett volna rosszabb is, viszont a fogalmazásomat csúnyán lehúzták, amivel nem feltétlen tudok egyetérteni, de ez van sajnos. :/ Lehet, hogy kifogtam egy ilyen tanárt... Csak ugyebár a számok számítanak... Legrosszabb esetben újrapróbálom májusban.

Neked hogy sikerült?

2017. nov. 8. 10:53
 10/10 anonim válasza:
Akkor hasonlóan teljesítettünk :) Én is többre számítottam, még úgy is jöttem ki az írásbeliről, hogy legalább 80 lesz, de végül 77%-ot értem el.
2017. nov. 10. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!