Osztatlan tanárin hogy működik a szakdolgozat?
Figyelt kérdés
Pedagógiai témából kell írni vagy lehet az egyik szakomhoz kapcsolódó témát keresni?
Tehát, ha pl francia-angol szakpárom van, akkor írhatok a francia szakomhoz kapcsolódó dologról (irodalom pl)?
Másodéves vagyok még, csak ez érdekel már most, mert na... Azért fontos.
(Ha egyetemfüggő a dolog, akkor ELTÉ-s vagyok.)
2017. okt. 18. 10:10
1/2 anonim válasza:
Nem tudom, miért nem ott kérdezed. Úgy tudom, kell egy rövidebb, pedagógiai témájú szakdolgozat, meg egy hagyományos, ami valamelyik szakodhoz kapcsolódik.
2/2 anonim válasza:
Elvileg több helyen kiharcolták (köztük tudtommal az eltén is, hiszen onnan indult a harc), hogy csak 1 db szakdolgozatot keljen, viszont az legyen az egyik szakodhoz köthető, ugyanis pedagógiát nem hallgatsz annyit, hogy az szaknak minősüljön.
Az eredeti terv szerint pedagógiából is kb 180 kreditnyi tárgyat hallgattál volna, de bárhogy matekoztak nem fért bele 5-6 évbe ennyi csak akkor ha nincs 1 éves gyakorlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!