Kinek van máris idegösszeroppanása?
Szeptember óta egyetemre járok,egy elég kemény szakra+gyakornok vagyok.
Abból állnak a hétköznapjaim,hogy reggel elindulok az egyetemre,délutánig ,aztán rohanok dolgozni. Vagy: reggeltől este 8-9ig egyetem,éjjel tanulás,sokszor alvás nélkül,mert hetente zh-k,amikre éjszaka van időm tanulni. Másnap alvás nélkül irány újra.
Hétvégén pedig angolt tanítok itthon,szinte egész nap.
Naponta többször sírok, hatalmas karikák vannak a szemem alatt,amit már a legdrágább korrektor sem képes elfedni.
Szociális életem olyan,hogy a barátnőimmel hetek óta toljuk,hogy leüljünk meginni egy nyomorült piát. A szerelmi életemről már inkább nem ismondok semmit.
Szüleim szerint megéri,apám büszke rám. De nekem megéri?:/
Ki van hasonló szitubam?
21N
Felnőtt ember vagy. Ne az érdekeljen, hogy másokkal mi van, hanem magadtól kérdezd meg, hogy "De nekem megéri?:/"!
Nekem fontosabb lenne az ép elmém meg az egészségem megtartása, mint pl. az, hogy hétvégén is tanítsak. Ez az első, amin változtatnék. Aztán látnám, hogy kell-e még máson is, vagy a hétvégék elegek a regenerálódásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!