Van infótok Sztehlo Gábor Gimnáziumról? (Budapest, XVIII. ker. )
Biosz szak jó, jól felkészítenek a biosz tanárok, bár kémiánál vannak szar tanárok is, az szerencsén múlik, hogy milyet fogsz ki, matek szintúgy. Általában a biosz tagozatosok jobb tanárokat kapnak (nem biztos, csak személyes megítélés).
Szerintem megy fel az iskola színvonala az alsóbb évfolyamokon, bár vannak érdekes alakok mindig és mindenhol lesznek - nem csak a Sztehlóba. Az, hogy az iskola elôtt cigiztek, nem jelent semmit, ilyen minden suliban elôfordul.
Nyelvoktatásról nekem csak rossz tapasztalataim vannak a suliban, egyértelmûen nem az erôsségük. Bár lehet, hogy van jó nyelvtanár, aki tényleg megtanít 4 év alatt, de én még nem találkoztam vele. A második nyelvet tanító tanárok pedig még borzasztóbbak, mint az angoltanárok.
Vannak tanárok, akik szuperek és vannak, akik egy fabatkát sem érnek. De sajnos ez megint mindenhol elôfordulhat, minden iskolában, még a Szent Laciban is (jártam egy ahhoz hasonló színvonalú iskolába, de ott még szarabbak voltak a tanárok, mint a Sztrhlóba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!