Ezt az órarendet hogyan kell értelmezni?
Azon gondolkozom hova menjek majd továbbtanulni és van a jogi felsőoktatási szakképzés.
Itt ha a 2017-eset (legalsót megnítjátok) felsorja milyen tantárgyak vannak melyik félévben. És ott van, hogy óraszám pl a gépításnál 6-ot ír akkor az heti 6 gépírásóra vagy egy félévben van annyi? Mert van 15 tantárgy és ha azokat összedom akkor akár több mint 30 órám lehetne egy héten. Szóval ez, hogyan értelmezendő?
Ez heti 30+ órát jelent igen, de sokkal kevesebbnek fogod érezni, mert jobban szét lesznek szórva, igaz, van, hogy késő délután/estefelé érsz haza, cserébe reggel/ napközben több a szüneted.
Amúgy no para, az órák jelentős részére valószínűleg be se kell majd járnod, ha ennyire sokallod a 33 órát :D
Akkor felejtős, hogy ezt fogom tanulni.
Nővérem rendesen egyetemista és pénteken már órája sincs egy nap meg nincs neki 8 vagy 9. Aztán ő rendes alapszakos
Még középsulis vagyok de heti 35 órám van ami úgy jön ki, hogy reggeltől sokszor késő délutánig suliban.
Akkor az egyetemen ne lenne már ennyi tárgy.
Azért nem mész egyetemre, mert késő délutánig tartanak az órák?
Hát, kinek mi a fontos az életben.
Egyetemen is vannak büfészakok :D
Simán lehetséges a 20 óra hetente.
Mondjuk én inkább vagyok büszkén és tiszta szívvel mérnök ugyanazért a pénzért, mint amilyen szart meg mocskot azok a büfé szakosok kell elviseljenek a hátuk mögött, akik fele annyit tanultak... :D
De hát igen, kinek mi a fontos és mit bír elviselni a lelkiismerete cserébe...
"Nővérem rendesen egyetemista és pénteken már órája sincs egy nap meg nincs neki 8 vagy 9. Aztán ő rendes alapszakos"
Csak kérdés, hogy hány éven át lesz egyetemista, mire meglesz a diplomája...
Amúgy az egyetemre felnőtt emberek járnak, akik ha nem egyetemre járnának, akkor heti 40 órában dolgoznának. Mi a furcsa abban, ha több mint 30 órájuk van egy héten? A világon semmi. Akinek nem tetszik, elmegy dolgozni és kész. Nem kötelező tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!