Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a velemenyetek a pecsi...

Mi a velemenyetek a pecsi babits gimnaziumrol?

Figyelt kérdés
kozosseg, oktatas, tanarok stb.
2017. okt. 7. 21:21
 1/3 anonim válasza:

Az oktatás és a tanárok nagyon jók, rendkívül hozzáértők a tanárok, és jól tanítanak, reálisak az elvárásaik, igyekszenek kihozni belőlünk a maximumot, de nem vagyunk annyira túlterhelve, mint a Janusosok például :)

A közösséggel kapcsolatban nekem vannak kételyeim. Nem azt mondom, hogy nem jó, csak nagyon nagy a klikkesedés osztályon belül. Ha te könnyen be tudsz illeszkedni úgy általában, akkor szerintem nem lehetnek gondjaid az ilyesmivel, de mielőtt én anno odamentem, azt vártam, hogy csupa értelmes, pozitív gondolkodású ember megy oda, mint én, de sajnos csak az osztály fele ilyen. De lehet, hogy csak én fogtam ki rossz évfolyamot, a kisebbekkel nem tudom, most mi a helyzet :D

Összességében én csak ajánlani tudom (főleg az angol és a matek-info szakot) :)

Üdv, egy babitsos

2017. okt. 9. 16:42
 2/3 anonim válasza:

Szia!

Én most vagyok kilencedikes a Babitsban és nagyon tetszik. A tanáraink többsége nagyon jó fej, érdekeses az órák, mert más-más módszerekkel tanítanak.

Én jó osztályba kerültem, bár én is azt vártam, hogy mindenki értelmes és elszánt lesz az osztályban. Hàt ez nem jött össze, de még mindig sokkal jobb mint általánosban. De jó fejek és ez a lényeg.

2017. okt. 14. 12:51
 3/3 A kérdező kommentje:
But I think Leőwey is better so..
2017. okt. 14. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!