Szerintetek felvesznek ilyen átlaggal, a Csokonai Vitéz Mihály Gimnáziumba (Debrecen)?
Mégis most 4 es vagy 5 ös az átlagod?
Akkor talán segíteni is tudnánk... :/
Nekem a mult evi atlagom 4.2 lett,de ha minden jol megy akkor most 4.6-4.7 lesz,a felevteleli feladatok azok jol mennek szoval azzal a jegyeket ki lehet ,,javitani’’.
Az elokeszitok meg sokat segitenek.
A nyilt nap meg most lesz csutortokon
En a human meg az emelt bioszos szakban gondolkozom
Halii.Én is a Csokonaiba akarok menni. :) Én most 4.8 vagyok, és én emelt angolra vagy sportra szeretnék menni. A gondom az, hogy én félek a szóbelitől. A központitól már nem annyira.Ahogy közeledik úgy nyugszom lefele.Ez teljesen bizarr. Mások egyre jobban izgulnak én pedig egyre nyugodtabban várom. :D. De remélem sikerülni fog.A matekkal tisztában vagyok, hogy nem lesz valami kedvező, de a magyar annál inkább.Az biztos, hogy fog sikerülni. Remélem, hogy felvesznek téged, engem és azokat akiknek nagyon jó tervei vannak, miután elvégezték a Csokonait. :) Ti hol fogjátok megírni a központit?
Puszi,
Leendő osztálytárs.
Hogy sikerult a felveteli? Csokonais vagyok,emelt angolos es elsos
Szeretnek segiteni barmiben kerdese van barkinek😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!