Járműmérnöki kar Győrben?
A 90-es években még járműgyártási szaknak nevezték. Őszinte leszek. Már a suli alatt sem tartotta senki egy menő szaknak. De ha már vannak informatikai alapjaid ahogy írod, jobban járhatsz informatikai pályával. Nem csak a több kereset miatt, hanem dolgozhatsz akár otthon is, vagy kötetlen munkaidőben. Meg az infós szakemberekre a kereslet is nagy. A jármű tényleg egy izgalmas terület, de csak akkor ha a sajátodat hajtod és bütykölöd. De ha multi hasznára történő gyártásnak a részese vagy... A tankörünkből senki sem szerette meg ezt a szakot. Kb. 5-en dolgoznak ebben, a többi egészen más pályán kötött ki. Szóval az összeszerelés futószalagnál valahogy nem csak fizikai munkakörben visszataszító, de szellemiben is. Gondold át, de én a helyedben úribb szakra mennék.
Egyébként a tanárok már a 90-es években beszélgették hogy a szak nevét meg fogják változtatni hogy ne legyen benne a gyártás szó, de a jármű igen. Hátha ezzel menőbb szak lesz. Az új név tényleg jól sikeredett.
Valóban, igazad van. Én is így gondoltam, hogy az infót ha jól csinálom, akkor lesz időm és pénzem autókkal foglalkozni, valamint az a szak is vonz.
Köszönöm!
az audiban is alapvetően gyártós mérnökből van brutális hiány, tehát forgácsolás, alakítástechnológia amit nagyon meg kéne tanulni
hát most járműmérnök... nyilván kell motortervező is, csak nem annyi, aztán ki fogsz kötni a gyártásban technikusi szintű tudással nem jó az senkinek
asszem az audi duális képzése is gyártós (cad/cam) mérnököket gyárt
a programtervező az külön szakma, az ő felvevő piacuk főleg a bankszektor és a telekommunikáció
ha műszaki érdeklődésű vagy, akkor menj mérnökinfóra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!