Véleményt tudtok mondani a Baár-Madasr Református Gimnáziumról? (2017)
Milyenek a tanárok?
Szép hely? Mármint nem régies, netán lepukkant az épület?
Milyen ott az okotatás úgy összességében? Légyszi ha még esetleg egyéb dolgok eszetekbe jutna, írjátok le azt is! Köszönöm!
Köszi a választ, ez elég elkeserítően hangzik.
Persze kívülről nehéz véleményt alkotni egy suliról, és itt is vannak, akik szeirnt tök korrekt hely a Baár-Madas.
Ami számomra a legijesztőbb a leírásodból, hogy „ha az iskola rendszere kinez maganak valakit akkor ot addig szivatjak amig el nem megy vagy ki nem rugjak es a tanaroknak is meg van a pofajuk ahhoz h felpofozzanak gyerekeket vagy leorditsak a fejuket”. Ezek szerint az igazgató sem lehet túl jó fej, és tipikus tekintélyelvű rendszer érvényesül, ahol a gyerek van a hierarchia legalján, így szava nincs, akkor „jó”, ha csöndben ül és magol… mi egy hasonló mentalitású általánosból vittük el a fiunkat pár éve, ott az derült ki, hogy az igazgató egy igazi rosszindulatú kretén.
Mondjuk a rossz tanárok révén nagyon szép véd- és dacszövetségek tudnak kötődni gyerekek között, ezt mi is megtapasztaltuk. :)
Sajnos nem jó fej gyerekek és tanárok mindenhol vannak, a mosdóbeli „szép tükrök”, mint a suli fő erősségei meg enyhén szólva röhejesek. :)
Az előttem lévőbe sajnos van igazság, én is láttam ilyen mikor ottvoltam..
Előttem előttinek pedig: nef*ssál, nem olyan vészes az az érettségi itt.. és nem vagytok lemaradva ;) (mi is azthittük)
Köszi a válaszokat, azt hiszem lemondok róla.
Azért még kíváncsi vagyok más véleményére is!
Miért, mi volt a mosdóba?
Hagyjuk már a kamu pletykákat.
Majd ha privátban írsz konkrétumokat, talán elhiszem.
Én a Baár-Madasba járok már 8 éve és úgy gondolom,hogy egy zseniális iskola. Arról, hogy sokat kell magolni, arról nem az iskola tehet. A magyar oktatási rendszer sajnos a lexikális tudásra épül,ezt kérik számon majd az érettségin is és az egyetemi felvételin is. Erről nem a suli tehet. A Baár-Madas biosz tagozatáról könnyen bekerülhetsz pl.a Semmeiweisre is, de a többi osztályból is jó esélyekkel indulnak a diákok.
Fentebb írtátok, hogy rosszak a tanárok, stb. Mondjátok egy iskolát, ahol az összes tanárt szereti az összes diák. Nincs ulyen iskola.
Ide jártam általános a is és rengeteget adtak nekem a tanító nénieim is és a felsős tanáraim is.
Ha valakit a vallásosság zavar, akkor attól megkérdezném, hogy miért jelentkezett egy református gimnáziumba???
Én nagyon örülök, hogy ide járhatók, szeretem az épületet, a közösséget, a hangulatot és még sorolhatnám, de minek, hisz aki az alapján dönti el, hogy hova menjen gimnáziumba, hogy mit írnak idegenek névtelenül a gyakorikérdéseken,akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!