BGE-PSZK Gazdaságinformatika mennyire nehéz? Milyen a közeg? 19L
Közgazdasági szakközépbe/szakgimnáziumba járok, tehát már tanulok pénzügyet, számvitelt, közgázt, jogot, adózást, statisztikát. Ezekből a tárgyakból 4-5-ös vagyok/voltam.
Matekből 3-4 vagyok, infóból tavaly 5 lettem, de idén lerakom az infó érettségit is.
Ilyen szempontból mennyire lesz nekem előny, hogy közgázos suliból jövök és mennyire lesz hátrány, hogy annyira nem vagyok penge matekból?
És egyáltalán milyen a PSZK atmoszférája? A fiúk vannak többségben vagy ez szak függő?
Gazdinfo bsc diplomával vidéken is közel nettó 400-at keresek 2 év tapasztalattal fejlesztőként. A proginfo msc-t pedig nem rég kezdtem. Senkit nem ismerek, aki elvégezte és ne magasan fizetett IT állása lenne. Egyébként bge-n, bce-n a közgáz hangsúlyosabb, így én nem ezeket javasolnám, mert engem az IT/matek vonal jobban érdekel(t).
25/F
Szia! Két sajtburgert, kis krumplival és egy közepes kólát kérnék elvitelre.
:D
Őszintén szólva nem nagyon tervem a szakmában elhelyezkedni, bár nem hiszem hogy ha valaki tud programozni ez gondot okozna, de nem amiatt jöttem erre a szakra.
Saját vállalkozás a terv, neten és ez tűnt a leghasznosabbnak az egyetemi szakok közül, plusz kapok plusz 1-2 évet megkezdeni amit szeretnék.
De proginfón sem az egyetemen sajátítják el nagyrészt a programozói ismereteket, hanem külön, mert amit az egyetemen tanulnak csak egy alapot ad, ahogy itt is.
Diétás kóla legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!