Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy zajlik pontosan egy...

Hogy zajlik pontosan egy angol emeltszintű szóbeli érettségi? SÜRGŐS

Figyelt kérdés
Legyetek szívesek írjátok le, ha tudjátok.
2010. máj. 27. 19:20
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
Behívnak, bemész, kihúzod a tételt, elmondod a sorszámát, kiválasztod a megfelelő segédeszközt (amit ők adnak), majd helyet foglalsz, kidolgozod -30 perces intervallum van amikor csúszik, attól függ mennyien vagytok bent-, majd szólítanak, felmondod, kérdeznek, majd kimész és ennyi.
2010. máj. 27. 19:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Kidolgozási idő itt nincs! A többi tárgynál igen, nyelvből másképp van.

Ez a 2010 évi tudnivaló:

[link]

Olvasd el!

Röviden: 20 percig tart. Először egy bemelegítő beszélgetésről van szó (pl. ki vagy, honnan jöttél, hogyan, stb.). Aztán jön a háromféle feladat:

1. társalgás

2. vita

3. önálló témakifejtés

És amikor kimész, értékelnek.

2010. máj. 27. 19:28
 3/7 anonim ***** válasza:
24%

Emelt érettséginél úgy zajlik a szóbeli, ahogyan az első válaszadó leírta! :) Én magyar nyelv és irodalomból tettem emelt szintű érettségit! :)

Sok sikert! :)

20/L

2010. máj. 27. 19:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok: ha úgy zajlana, ahogy az első mondja, és ahogy te a magyar emeltet csináltad, akkor nem lenne ez az Oktatási Hivatal által kiadott pdf. 2010 májusra vonatkozik, angol emelt szóbeliről tudnivaló.
2010. máj. 27. 19:31
 5/7 anonim ***** válasza:

első vagyok:

Jaaa az angol szó kimaradt valamiért, az idegen nyelvnél nincs kidolgozási idő.

2010. máj. 27. 19:55
 6/7 anonim ***** válasza:

haveeer

ha most gondolkozol ilyenen akk nemtom mit csináltál ebben az utolsó évben a tanároddal együtt

2010. máj. 27. 20:53
 7/7 anonim ***** válasza:
38%

Jajj köszönöm szépen a mínuszt, drágáim. De amikor az életeteket mentem meg egy csomó kérdésben, akkor bezzeg egy se tud egy qrva pluszt nyomni.

Örüljetek, mert ti még soha nem hibáztatok.

2010. máj. 27. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!