Ki hogy áll a szóbeli érettségi tételekkel? Mennyit tanultok egy nap? Miből mennyit kéne elérnetek a jobb jegyért?
Töriket nemsokára mind tudom.. erre gyúrok a legjobban, hiszen majdnem maximumra kell felelnem az 5ösért. :)
Magyarokat már nagyrészt tudom, hisz évvégén ebből feleltünk, és sajna már csak 4-es lesz. :(
Angolból még meg sincsenek, de ott elég lesz 17 pont a 33-ból a 4eshez. :)
Szakmai tantárgyam van még, az az érettségim 92%-os lett, így annyira nem kell megerőltetnem magam majd szóbelin. És meg sem kaptuk őket előre, majd ott ugrik a majom a vízbe. ;D
Hát, még sehogy :) Töritől mondjuk nem félek, mert faktos voltam és elég rendesen tanultam minden évben, szóval inkább csak ismételgetnem kell, meg olvasgatnom...és ha minden igaz, ha 10 pontot vesztek is szóbelin (ami elég valószínűtlen) akkor is 92%-os még az érettségim, így attól nem parázok.
Magyarral már más a helyzet, semmi háttértudásom nincs ugyanis :) A célom hogy ne rontsam le az írásbelim (91%). Viszont ehhez rendesen be kéne nyelnem a tételeket, amikre egyelőre képtelen vagyok...de én amúgy is úgy terveztem, hogy majd elsejétől tanulok :) (Új hónap, új fogadalom...) De azért 1 hét alatt szerintem meg tudom tanulni azt a negyven tételt, (nyelvtanból már tudok kb. 10et eleve) szóval nem lesz itt gond :)
Angolból emeltszintűzök, de arra különösebben nem lehet tanulni szerintem...nézegetek Pros and Cons témákat és ennyi.
A választotam meg a német, de attól egyáltalán nem félek, előző nap majd nézek egy kis ORF-et, hogy ráhangoldójak a dologra, és kész :)
Matekból szerencsére nem kell szóbeliznem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!