Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ebben az esetben vissza kell...

Ebben az esetben vissza kell fizetnem a képzési díj felét? Mikor száíthatok a fizetési felszólításra?

Figyelt kérdés
Februárban beiratkoztam egy egyetemre mesterképzésre. Majd június 28-án két nappal a vizsgaidőszak vége előtt kiiratkoztam, megszüntettem a hallgatói jogviszonyomat. Tudom, hogyha az első szemeszteren belül iratkozok ki az egyetemről, akkor nem kell az államnak visszafizetnem a tandíjat. A vizsgaidőszak június 30-áig tartott, a kérvényt befogadták 28-án, viszont a státuszom július 17-én lett elbocsátott az aktív helyett. Így most vajon kell fizetnem majd valamit vissza, vagy nem? Állami féléven voltam.

2017. szept. 13. 08:04
 1/1 anonim válasza:
Ha ledolgozod magyarországon a képzési időd dupláját akkor nem kell fizetni. Nekem íg volt. Majd jön róla a levél.
2017. szept. 13. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!