A Kisképzőbe, amikor viszed az otthoni munkáidat akkor annak eredetinek kell lennie vagy nem?
Lehet fényképet is vinni, ha az eredeti alkotás mérete nem megfelelő, azonban ne te nyomtasd ki, hanem vidd el nyomtatóba ahol jó minőségben megcsinálják. 3 évvel ezelőtt elfogadták, de szerintem ha sehol sem találsz infót erről a weboldalon inkább kérdezz rá tőlük, nem vagyok biztos a mostani szabályokban.
Az összeszerkesztés alatt mit értesz? Csak nyomtattasd ki a jó minőségű képet jó minőségben.
Viszont azért ne az összes munkád fénykép legyen, lehetőleg minél több eredetit adj le.
Újra 2-es vagyok... közben megtaláltam ezt a hivatalos oldalukon, tehát tuti info ez lenne:
C) Pályaalkalmassági forduló
Az alkalmassági vizsga során a munkákat kódszámmal látjuk el. A képességvizsga során elkészített és
benyújtott munkákat – a névtelenség megőrzésével – digitalizált változatban az iskola kutatás céljára
felhasználhatja.
1. A rajzi képességvizsga feladatai:
a. csendélet (asztalka vagy hokedli forgástesttel) perspektivikus rajza (50 perc)
b. csendélet színes technikával (akvarell, pasztell, színes ceruza választható) (50 perc)
c. portré élő modellről (60 perc)
d. „kreatív feladat” (1-2 feladat, max. 30 perc) (30 perc)
2. Otthoni munkák beadása:
3 db A/3-as méretű (vagy A/3-as oldalra rendezett) otthon készült munkákat bemutató lapot kell beadni,
technikai megkötés nélkül. (A lapokon szerepelhetnek rajzok, festmények, alkotásokról készült fotók stb.
Elfogadunk 1:1-es színes másolatot is.) Amennyiben a felvételiző diák 3-nál több A/3-as méretű otthoni
munkát bemutató lapot hoz magával, a képességvizsgát felügyelő tanár segít a 3 db beadandó lap
kiválasztásában.
A/3-as méretnél nagyobb munkát nem áll módunkban befogadni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!