Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Jó a sorrendbe vannak ezek a...

Jó a sorrendbe vannak ezek a debreceni középiskolák?

Figyelt kérdés

Felvételire készülök és szeretném tudni megfelelő vajon a szintemnek?

4,5 volt szinte mindig az átlagom.

1.Tóth Árpád nyek humán vagy Ady nyek angol

2.Csokonai történelem

3.Medgyessy általános

4.Irinyi recepciós

Azon gondolkoztam hogy esetleg a medgyessy Felesleges mert ugyanazt adja amit a Csokonai(érettségi).Vagy más vélemény?

2017. szept. 10. 10:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerinted van olyan, aki mindegyikbe járt ezek közül?

Mert ha csak egybe/kettőbe járt, a többit csak kívülről látta, akkor milyen véleményt vársz tőlük?

2017. szept. 10. 14:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Mindenki tud legalább egyről beszélni.De erre te is rájöhettél volna nem olyan nagy dolog
2017. szept. 10. 16:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Konkrétan mi az érdeklődésed?

Egyébként jó , hagyd csak ott a Megyót.

Nagy a túljelentkezés, 4.9-es átlaggal nem vettek fel legelőször, bár a központim nem lett túl fényes(69pont).

Egyébként jó véleményeket hallok róla, jó a nyelv oktatása.

És annyi iskolát írsz be, amennyit akarsz. Ha több van, akkor nem izgulsz annyira. De van fellebbezés is.

És akkor egy kis vélemény:

A Tág -ahogy minden iskola- osztályfüggő. Van három ismerősöm onnan, ebből kettőnek unalmas, sznob osztálya van. A harmadik szereti, de ott is vannak sznobok.

Maga az iskola szép, viszont úszás lesz, hiszen már jó az uszoda. (Ez akár plussz is lehet, nem kell eljárni)

Nyekkel első évben nagyon könnyű dolgod lesz, megszokod a sulit. Érettségit ad, a nyelvvizsgád is könnyen meg lesz.

Ady egy jó iskola. Én is akartam ide is menni. A nyíltnapja nagyon elcseszett volt, rendezetlen, ez elvette a kedvem. Semmi útmutatás nem volt, elmondták, hogy kb. merre van, ha kérdezted. Aztán bementél egy órára és kussban nézted a tanítást. Azért ennél többet vártam. Rohadt jó a nyelv oktatás.

Itt a környezet kicsit más. A drámásokat nem szeretik, egyébként jó a társaság. Nem néznek ki, bárhogy öltözködsz, gördeszkáznak a folyosón, mezítláb járkálnak.

Érettségit ad, könnyen megszerezheted a nyelvvizsgát.

Csokonai. Erről nem tudok túl sokat. Jó gimnázium, nem a legjobb. Érettségi van, könnyű bekerülni.

Medgyessy. Itt is kicsit olyan, mint az adyban. Én egy Csoki Ady keverékeként jellemezném. Sok a művészlélek, de nem olyan erős az iskola. Nyelvoktatás király, nagyon jó szakok vannak. Érettségit ad.

Irinyi. Sok jó sportoló került ki innen. Sok a menő csaj, nem magas a szint. Írásbeli sincs, ha jól tudom.

Mentősulinak is gyengének érzem.

2017. szept. 23. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!