A budapesti Xantus János Gimnáziumról mi a tapasztalatotok?
Annyira rossz olvasni ezeket a sulimról.
Persze, vannak hibái de melyik sulinak nem?
Hatalmas hülyeség hogy nem kérdesnek ki semmit.
Angolból 2 hetente tz, minden órán szódoga.
Matekból is 2 hetente tz, minden héten kis doga.
Lehet régen gyenge suli volt de most nagyon nem.
22 oké, ezek szinte minden sulinál alapok. Legalábbis gimnáziumoknál, de a minden órán szódogát kicsiiit erős túlzásnak tartom.
Kérdező te tudod amúgy, én a helyedben 3.-nak jelölném.
15-ös válaszoló vagyok.
Nagyon örülök, hogy tetszett a suli, legfőképp azért is, mert amikor pár éve még én voltam ott, engem is lenyűgözött, aztán olvastam róla gyakorin és nagyon megingott a véleményem, végül is első helyre írtam be és felvettek és tényleg, szeretem az iskolát. És ezért írok én is vélemyényt róla, mert tényleg nem rossz suli, sőt, szerintem nagyon jó, és nem akarom azt, hogy mással is az legyen, hogy gyakorin névtelen emberek panaszkodásai miatt mondanak le egy suliról, mert mindenkinek más véleménye és tapasztalatai vannak. És tényleg, panaszkodni jobban szeretünk mindenről.
Örülök, hogy tetszett, én ide járok és nagyon szeretem!
Egyébként ha bárkinek van bármilyen kérdése, privátban nyugodtan rám lehet írni :)
15 és 25ös válaszoló vagyok :D
A reált az én osztályomnak szerintem teljesen érthetően, de keményen tanítják, úgy hogy én, aki nem jó a reál tantárgyakból, még én is értem.
Az, hogy minden órán szódoga, az szintén tanártól függ, például nálunk nincsen minden órán doga, de lehet máshol pont igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!