Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A budapesti Xantus János...

A budapesti Xantus János Gimnáziumról mi a tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
Az idén vagyok nyolcadikos és gondoltam a Xantusra is lehetőségként.Érdekelne milyen a közösség, a tanárok jó fejek-e,jól tanítanak-e, mennyire szigorúak.

2017. szept. 6. 11:37
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Esetleg még a spanyol érdekelne második nyelvként.Azt mondta az igazgatónő,hogy az oroszosok a matekot is oroszul tanulják és jól veszik az akadályokat.Volt ott két végzett srác,akik a tájékoztató végén tartottak beszámolót,hogy mit értek el a Xantussal.Számomra meggyőzőek voltak,mert mindkettő komoly egyetemre bejutott a Xantusból és mindkettő nagyon intelligens volt.
2017. okt. 27. 10:00
 22/27 Christin Chasor ***** válasza:

Annyira rossz olvasni ezeket a sulimról.

Persze, vannak hibái de melyik sulinak nem?

Hatalmas hülyeség hogy nem kérdesnek ki semmit.

Angolból 2 hetente tz, minden órán szódoga.

Matekból is 2 hetente tz, minden héten kis doga.

Lehet régen gyenge suli volt de most nagyon nem.

2017. okt. 27. 21:55
 23/27 A kérdező kommentje:
Az igazgatónő megmutatta az érettségi eredményeket,nagyon szépek voltak.Ha annyira gyenge suli volna,nem lett volna annyi kitűnően érettségizett diák.A nyelvtudásukkal külföldi egyetemkre is bejutnak.A minisztériumok is Xantusos diákokat szoktak felkérni hostess munkára,mert több nyelven is maximálisan megállják a helyüket.Én sem gondolom ezek után,hogy rossz iskola.Abban is biztos vagyok,hogy egyik suli sem hibátlan.
2017. okt. 27. 23:32
 24/27 anonim ***** válasza:

22 oké, ezek szinte minden sulinál alapok. Legalábbis gimnáziumoknál, de a minden órán szódogát kicsiiit erős túlzásnak tartom.

Kérdező te tudod amúgy, én a helyedben 3.-nak jelölném.

2017. okt. 28. 10:30
 25/27 anonim válasza:

15-ös válaszoló vagyok.

Nagyon örülök, hogy tetszett a suli, legfőképp azért is, mert amikor pár éve még én voltam ott, engem is lenyűgözött, aztán olvastam róla gyakorin és nagyon megingott a véleményem, végül is első helyre írtam be és felvettek és tényleg, szeretem az iskolát. És ezért írok én is vélemyényt róla, mert tényleg nem rossz suli, sőt, szerintem nagyon jó, és nem akarom azt, hogy mással is az legyen, hogy gyakorin névtelen emberek panaszkodásai miatt mondanak le egy suliról, mert mindenkinek más véleménye és tapasztalatai vannak. És tényleg, panaszkodni jobban szeretünk mindenről.

Örülök, hogy tetszett, én ide járok és nagyon szeretem!

Egyébként ha bárkinek van bármilyen kérdése, privátban nyugodtan rám lehet írni :)

2017. okt. 28. 12:16
 26/27 anonim válasza:
52%

15 és 25ös válaszoló vagyok :D

A reált az én osztályomnak szerintem teljesen érthetően, de keményen tanítják, úgy hogy én, aki nem jó a reál tantárgyakból, még én is értem.

Az, hogy minden órán szódoga, az szintén tanártól függ, például nálunk nincsen minden órán doga, de lehet máshol pont igen.

2017. okt. 28. 12:20
 27/27 anonim válasza:
Amúgy talán az egyetlen dolog, amiről nem kimondottan jó a véleményem, az a második nyelv tanítása, én németre járok és mi jól haladunk, de az osztálytársaim szerint a spanyol és az orosz másodnyelvesek már nem annyira. (És igen, 15, 25 és 26-os válaszoló vagyok, bocsánat :D)
2017. okt. 28. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!