Egyetemen ciki, ha nem laptopba jegyzetelek, hanem sima füzetbe?
Dehogy gáz! Sokan nem engedhetik meg maguknak a laptopot, én sem például. És ez amúgy sem középiskola, ide azért már ertelmesebbek járnak.
Üdvözlettel: egy füzetbe jegyzetelő srác.
Nálunk az emberek 90%-a füzetbe jegyzetel - már ha persze szükséges jegyzetelni. Pedig amúgy egy informatika szakon vagyok.
Egyáltalán nem gáz.
Szintén infós vagyok. Nálunk elvétve látni 2-3 embert laptoppal a 300-ból (ami persze 2. hétre harmadára csökken), de azok tényleg nem jegyzetelgetni hordják magukkal előadásra, hanem böngészni, Facebookozni, játszani, stb.
Gyakorlaton meg még rosszabb lenne laptopon jegyzetelni füzet helyett, mivel ábrákat és képleteket macerás gépen írni. Amelyik órára kell gép, az gépteremben lesz.
Ez szakfüggő, egyébként de én sem szeretek gépen jegyzetelni. És nem is jellemző.
Miert lenne ciki?:D
En pszes vagyok es fuzetbe jegyzetelek. Laptopon utalok es nem is vagyok olyan gyors, mint ha kezzel irnek. Plusz amit sokan irtak is: akinel laptop van az nem jegyzetel csak jatszik, szamitasokat/abrakat meg egy wordbe macera csinalni.
Nyugi, szinte mindenki fuzetbe ir.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!