Semmi esélyem sincs a turizmus-vendéglátáson, ha nem vagyok az a nagy matekos?
Nem azért, de egy turizmus-vendéglátás matek anyaga kb. sehol nincs egy TTK, mérnöki szakhoz képest...
Meg lehet csinálni, ha az ember elejétől kezdve tanul...
Szerintem akarat kérdése. Ne így állj hozzá, hogy úgyse fog menni. Ha látod, hogy nem megy, akkor keress vmi felsőbb évest, vagy egy különtanárt és próbálkozz:)
Tudom, azért nem ugyanaz a kettő, de én pl 3-as kémiával mentem orvosira úgy, hogy nem is érettségiztem kémiából. Volt pár ember, akit elég csúnyán meghúztak, pedig elég jó középszintűt írt, én meg be voltam szarva, hogy nem fog menni. Tanultam, mint az állat, átnéztem a középsulis dolgokat is, hogy tudjam az alapokat, és voila, meglett a vizsgám elsőre:) Pedig kémiára sem csak magolni kell.
1. vagyok
Heller Farkas Főiskola
2.-nak üzenném: ne is zavarjon, hogy a 2 kar rohadt messze álle gymástól, persze hogy ahhoz képest az itteni matek egy kis vacak sz@r, de aki turizmusra jön, nem matematikusként vagy mérnökként fog dolgozni és a büdös életben nem lesz szüksége integrálásra meg valószínűség számításra vagy korreláció és regresszióvizsgálatra meg mittomén, aztán mégis ilyet kell tanulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!