Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen a szolnoki Verseghy...

Milyen a szolnoki Verseghy Gimnázium?

Figyelt kérdés

Most lettem nyolcadikos,és ilyenkor illene tudni hova akarunk menni.

Én még nem egészen tudom mi akarok lenni,érdekel a művészet és a fotózás,és talán az idegennyelvek. Gondolkoztam hogy művészetibe menjek,de még nem vagyok benne biztos. Hetedikben 4,0 lett az átlagom,de ezt én rontottam el,mert nem vettem komolyan,a nyolcadikot komolyan veszem.Ezt amúgy fel akarom javítani,ha jó suliba akarok menni. Angolból negyedik óta kitűnő vagyok. Hallottam a Verseghy-ről hogy kemény suli,tanulni kell.A vargáról hallottam hogy annyira nem jó,inkább oda nem szeretnék.Szóval vagy a magiszter lesz vagy a Verseghy. Mesélnétek a Verseghyről és a Magiszterről?

2017. szept. 3. 12:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is hasonló az érdeklődési köröm, de Verseghys vagyok, azért azt tudnod kell, hogy reál gimi, szóval nyilván a természettudomány kerül előtérbe - matek, fizika, kémia ... Szóval ha nem ilyen beállítottságú vagy, lehet szenvedni fogsz kicsit, mondjuk erősen tanár függő is :D meg mondom, én is inkább humános vagyok, meg rajz, ének.. De ettől függetlenül imádom a Verseghyt, társaság szuper, tanári kar is szuper (zömében). Én se úgy jöttem ide, hogy mérnök leszek vagy orvos, de tenyleg szuper! A társadalmat ajánlom vagy az angolt, a természettud és a matek halál lenne nekem legalábbis. És persze tanulni kell, de hol nem :D ez is attól függ, milyen tanárokat kapsz ki. Sok sikert!!
2017. szept. 4. 16:27
 2/2 anonim válasza:
Próbáld meg a c-t. (német angol) :)
2017. szept. 10. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!