Ha beiratkoztam a héten az egyetemre, fel is vettem a tárgyakat, de közbe jött vmi és nem tudom el kezdeni, akkor el veszik egy félévem?
Az iratkozási nyilatkozat visszavonható, ez azt jelenti, mintha be se iratkoztál volna, de ha jövőre mennél, újra kell felvételizned.
Ha a suli engedi első félévre a passziválást, az annyiból más, hogy jövőre mehetsz felvételi nélkül.
Egyik estben sem fogy államis féléved.
Tárgyakat leadni, szabályzatokat elolvasni. Ha utóbbihoz nincs türelmed, akkor a tanulmányi osztályra (vagy akárhogy hívják nálatok azt a helyet, ahol a hallgatók ügyeit intézik) bemenni és segítséget kérni.
Általában lehet passzív félévet kérni, szerintem kettőt is egymás után. Ez annyit jelentene, hogy ugyan felvettek és az iskola tagja vagy, de 1 vagy 2 félévig nem kell bejárnod és tárgyakat teljesíteni, hanem "várhatsz" egy keveset. Amikor visszatérnél (szerintem legkésőbb jövő ősszel lehet), akkor szintén tanulmányi osztály, ahol segítenek újrakezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!