Melyik mesterképzést érdemesebb elvégezni?
Most fogom elvégezni a pénzügy-számvitel alapszakot, a mestert pedig a BCE-n tervezem.
A három szak van ami szóba jöhet:
-vezetés és szervezés
-nemzetközi gazdálkodás
-pénzügy
A szívem a vezetés és szervezéshez húz, mert a multi ahol vagyok, vezető utánpótló programokat szokott indítani, és feltétele a mesterdiploma. A másik ok pedig a controlling szakiránya a képzésnek, amivel nap mint nap foglalkozom.
A nemzetközi területen azért gondolkoztam, mert szeretem a nyelveket és érdekelnek a nemzetközi vizek, dolgoznék szívesen külföldön is, ha adódna rá lehetőségem a jövőben.
A pénzügy iránt annyira nem rajongom, viszont itt is van pénzügyi controllingal foglalkozó tárgy.
Amiket olvastam és hallottam, azok alapján azt a következtetést lehetett levonni, hogy a vezetés és szervezés viszonylag egyszerűbb mesterképzési szakok közé tartozik és nem nyújt annyit mint egy pénzügy mester. Ennek lehet valami igazság alapja?
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!