Mennyi lesz az ösztöndíjam? Károlira vettek fel, BTK, levelező.
Figyelt kérdés
Nem mintha annyira érdekelne, mert tudom, hogy rangosabb szakokon, egyetemen se olyan eget verő az összes, de érdekel.
Pár ezer ft?
2017. aug. 29. 01:05
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy semmit sem kapsz. Milyen ösztöndíjra pályázol?
2/6 A kérdező kommentje:
Miért erre pályázni kell? :D
Én azt hittem aki ösztöndíjas az automatikusan kap valami pénzt. Pályázás nélkül nincsen zsé?
Bocs, teljesen sötét vagyok egyetem terén, most megyek életembe először egyetemre.
2017. aug. 29. 01:19
3/6 anonim válasza:
Természetesen minden juttatásra pályázni kell. Van szociális és tanulmányi ösztöndíj. Egyik a szociális helyzettől, másik a tanulmányi átlagtól függ. Viszont nálad ez alapban felejtős, mivel levelezős vagy. Amit leírtam a nappalisakra vonatkozik. Te nem kapsz semmit.
4/6 anonim válasza:
Levelezőn nem igazán jár semmilyen ösztöndíj, tanulmányi biztosan nem, de szerintem szoctám se, hacsak nem valami extra rossz helyzetben vagy.
5/6 A kérdező kommentje:
Érteeem.
Hát, mondom nem érdekelt annyira, csak kíváncsi voltam. Jövőre viszont átmegyek nappalira. :)
2017. aug. 29. 13:43
6/6 anonim válasza:
Abba ne legyél annyira biztos. Nappaliról levelezőre könnyebb, fordítva nem igazán működik.. Max. ha újból jelentkezel a felvin, csak nappalira, és felvesznek. Ez nem igazán átjáróház..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!