Pécsi orvosisok, tudtok mondani jó alibi kurzusokat amiket érdemes lehet másodévben felvenni?
A szexológia kétkredites elektív tárgy, amire csak be kell járni, és garantált az 5.
Szintén elektív még az Add el magad-prezentációs technikák, az nagy előadóban volt, és ha jól rémlik, az évfolyamtársaimnak csak listát kellett körbeadniuk. A Biokémia-kérdezz-felelek komolyabb kurzus, de hasznos a bikémhez, amin sokan hasalnak el.
Fakultatív: Az igazságügyes CSI kurzusok szerintem érdekesek, és nem véresen komolyak azok sem. A klinikai anat hasznos lehet, de az anatosokra a kamutárgy nem jellemző. ;-) Az Állati mérgezések jó lehet, az is 3. féléves.
Az a tapasztalatom, hogy a jelenlétet nézik ezeken a kurzusokon, max. a számonkérés lehet laza.
köszönöm mindenkinek! főleg utolsó a hasznos válaszokat! :)
igen a bikém kérdezz feleleken eléggé hezitálok nem tudom mennyire komoly a téma mert hogyan vizsgázzunkra bejártam első félévben és sokat a vizsgámhoz nem igazán tett hozzá :/ ellenben jó nagy szívás volt hétről hétre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!