Ha egyetemet váltok (átjelentkezéssel) mikor fogok tudni belépni az új egyetem Neptunjába?
Egy évet tanultam a SZTE TTIK-n, ahol ősszel még ETR volt. 2. félévben, áprilisban behozták a Neptunt, amihez senki sem kapott új kódot, az ETR-es EHA kód lett mindenkinek a Neptun-kódja.
Én azonban kérvényeztem az átvételemet egy másik egyetemre ugyanarra a szakra(át is vettek állami ösztöndíjas helyre), és azt mondták, hogy a Neptun-kódom ugyanaz marad, a jelszóról nem mondtak semmit (pedig azt is kérdeztem). De az új egyetem Neptunjába még mindig nem tudok belépni. A tárgyfelvétel nekem szept.4-én kezdődik, szóval nem vagyok elkésve vele még, meg első félévre fix órarendet kapok nagyjából.
Beiratkozni jövőhét kedden megyek (aug.29). Létezik, hogy még nem kerültem be a rendszerükbe, majd csak a beiratkozással fogok bekerülni?
Tehát a jelenlegi "Neptun-kódom" ami az EHA-kódom volt így néz ki: ABCDEF.SZE, de elvileg a rendes Neptun-kód mindenféle betűkből és számokból áll, pl CWB2MD. Nem baj, hogy nekem nem ilyen?
Az új egyetem TO-ján az egyik ügyintéző hölgy foglalkozik kifejezetten az én ügyemmel, vele szoktam e-mail-ezni, de mint írtam, annyit írt csupán, hogy ugyanaz marad a Neptun-kódom, ami volt. Mivel kedden megyek beiratkozni hozzá, már nem akarom őt e-mail-ekkel zargatni, meg fogom tudni kérdezni kedden, csak mégis kíváncsi vagyok a helyzetre, ezért tettem fel a kérdést, hátha tud valaki itt válaszolni nekem.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!