Szociális munka szakon végzettek! Mik a tapasztalataitok?
És persze mit csináltok? Nehéz volt elhelyezkedni?
Nem erre a szakra tervezek menni csak gondoltam ezt jelölöm majd harmadiknak. Megéri?
A szoc.munkás szak szerintem tip. azárt lett akkreditálva anno idején, hogy néhány szociológusnak főiskolai katedrát csináljanak.
Ez egy semmire sem jó szak, nem is értem, miért nem középfokú az oktatása. Elvesztegetett évek. Ennél még a pedagógiai asszisztens végzettség is piacképesebb, és valami használható tudást is magára szedhet az ember.
Kamu szak? :D hiányszakma bakker
rengeteg területen igény van rá
meg csak gondolj bele, amelyik szak duálisan is indul, az biztos nem úgymond "büfészak"
mondjuk igen, a szoc.ped -ről tényleg nem sok mindent hallani :D de a szociális munka az más kategória
amúgy erről kérdeztem
#7-nek: A hiányszakma jelenleg az informatikus, programozó, meg a mérnök.
Ilyen kamu szakoknak létezni sem szabadna. Amit ezek dolgoznak majd, azt amúgy is a 8 elemivel is lehetne végezni.
Persze az állam is hibás, hogy ilyen selejt képzésekre pocsékolja az adófizetők pénzét.
Miközben orvos is már alíg van, pedagógus szintén, valszeg rohadtul hiányzik az ilyen szociális sz(a)r. Kinek a nyakára vajon?!
Ha rendes szakot akarsz, menj orvosira, ne ilyen semmirekellő, hasznavehetetlen , egyáltalán képzésnek nevezett hitványságra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!