Az általános iskolák felvételi előkészítőjére muszáj bejárni?
Figyelt kérdés
Mert ez általába hetedik vagy nulladik óra,utóbbival nem lenne baj,viszont nekem négykor egy másik városban van edzésem.2017. aug. 24. 04:15
1/5 anonim válasza:
Persze, hogy nem kötelező. Gondolj bele, ha egy iskolában mondjuk 3-4-szeres túljelentkezés van, az hogy szervezne olyan sok gyereknek előkészítőt? Egyáltalán nem kötelező. Mellesleg azért sem, mert nyilván fizetős.
2/5 anonim válasza:
Ez szerintem iskolafüggő. Nekünk nem volt kötelező. De ha már van konkrét terved, választott iskolád, ártani nem árthat, ha edzés mellett meg tudod oldani.
3/5 anonim válasza:
Nem iskolafüggő, hogy kötelező-e. Egyetlen iskola sem írhatja elő (a vele még jogviszonyban sem álló!), másik iskola tanulóinak, hogy kötelezően nyúljanak a zsebükbe és fizessék ki az előkészítő tanfolyam díját, aztán meg tegyék is rendszeresen szabaddá magukat hetente mondjuk kétszer, hogy el tudjanak járni rá.
Nem kötelező.
Legfeljebb az iskolafüggő, hogy érdemes-e megpróbálni az edzéseket úgy szervezni, hogy beleférjen, vagyis az iskolafüggő, hogy érdemes-e járni az előkészítőre. De kötelezőnek biztos, hogy nem kötelező sehol.
4/5 anonim válasza:
Szerintem rosszul értelmezitek a kérdést, a kérdező olyan előkészítőre gondolt, amit az általános suli tart ingyenesen, úgymond "szívességből". Nekünk úgy emlékszem, hogy rendes órarendi óra volt, úgyhogy kötelező volt járni, de csak a tanáraid vagy a sulid igazgatója tudja pontosan megmondani, hogy nálatok hogy lesz.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen,arra gondoltam,amit a 4-es írt.Tavaly nulladikba volt,remélem idén is így lesz.Csak azt nem értem,minek kényszeríteni erre is a gyerekeket..Én elmennék magántanárhoz,nyílvánvalóan jobban felkészít engem egyedül,mint a tanáraim reggel hétkor félkómásan..Viszont amire emlékszem tavaly nekünk ott volt első óránk,ahol előkészítő és csak hárman vagy négyen jöttek ki,úgyhogy szerintem nem volt kötelező.Köszi a válaszokat egyébként:)
2017. aug. 24. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!