Szegeden a Tömörkény gimnázium vagy a Piarista gimi a jó?
En a Tomorkenybe jartam, de ismerek olyanokat is akik a Piaristaba.
Szerintem oriasi a kulonbseg a ket gimnazium kozott es nehez osszehasonlitani oket, mert nem tudom milyen szempontok erdekelnek.
A Piarista egy vallasos iskola, ebbol adodik hogy sokkal nagyobb a szigor, ezzel ellentetben a Tomorkeny talan az egyik legszabadszellemubb gimi Szegeden, talan azert mert muveszeti szakok is vannak, tehat a diakok es tanarok is sokkal nyitottabbak, rugalmasabbak es elfogadobbak.
Erosseg szempontjabol a Tomorkeny szerintem sokkal erosebb iskola mint a Piarista, magasabb a tovabbtanulasi arany es jobbak az erettsegi atlagok.
Legkor szerint nyilvan csak a Tomorkenyrol tudok szemelyes velemenyt mondani, de en nagyon szerettem az osztalyt es a tobbi diakot is. A tanarok nagyresze is normalis. A Piaristarol vagy nagyon jot vagy nagyon rosszat hallok. Allitolag a tanarokat nem annyira szeretik a diakok, es az osztalykozosseg sem mindig a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!