Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Magyarországon melyik egyeteme...

Magyarországon melyik egyetemen a legjobb a kémia szak?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nehéz, de ha valami hasonlítást írnátok, azt is megköszönném!

Köszönöm a válaszokat! :)

2017. aug. 18. 18:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Én az ELTE-re tippelnék, de nem tudom biztosan.
2017. aug. 18. 23:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
az ELTE TTK egy kalap fos egy az egyben
2017. aug. 19. 00:36
 3/6 A kérdező kommentje:
de miért?
2017. aug. 19. 11:14
 4/6 anonim ***** válasza:
mit miért?
2017. aug. 19. 12:01
 5/6 A kérdező kommentje:

"az ELTE TTK egy kalap fos egy az egyben"

miért?

2017. aug. 19. 14:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem hallgató barát az egész ELTE hozzáállása sem az oktatáshoz sem a bürokráciához. Persze nem karitatív intézmény de olyan irányokat vesz a vezetőség , élen a nuni vizes Horváth Erzsivel, ami nevetséges.

Az egyetem részéről a támogatás minimális, akar az oktatók akar a hozzáférhető jegyzetek tekintetében és nem utolsó sorban az ELTE kollégiumok színvonala is hagy nem kevés kívánni valót maga után..

Ami meg mindig nem baj de egy TTK-s diploma sem ér semmit mivel ez kutató képzés, a gyakorlati részek kvázi 0-hoz konvergálnak, főleg ami a versenyszférában hasznos tudást adna..

Csak akkor van "értelme" belevágni, ha abba a felső 5%-ba szeretnél tartozni aki bsc-msc-phd sorozat után kutatni szeretne, ami itthon úgyszintén rohejesen keveset fizet. De persze ezt sehol sem közlik hogy annyira kutató képző intézménynek tekinti magát az egyetem hogy szarba sem vesz masokat, node ezért meg felesleges 160 fős szakokat indítani, hogy abból 8 ember találja meg a számításait..

2017. aug. 19. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!