Mit csináljak, ha diploma előtt alig beszélem a nyelvet? Nem merek külföldre menni. Többi lent
Nyelvszakosként eléggé nehezen beszélem a nyelvet. Már járok mellette nyelvtanfolyamra is. Úgy érzem, hogy ennél többre nem vagyok képes. Sikeresen eljutottam a diplomáig, de utána mit csinálok tapasztalat és "sok" tudás nélkül? Jó persze van tudásom, de az nehézkesen C1 vagy C2 (láttam már olyan help desk melót, ahol C2-t vártak el, pedig majdnem, hogy no name cégről beszélünk.) Egy ritkább nyelvet beszélek, szóval nem angol. Menjek külföldre gyakorolni, de ahhoz nincs merszem.
L
Szerintem ne a nyelvtanfolyamot erőltesd, hanem egy magántanárt, akivel elkezdhetsz építkezni az alapoktól, aki csak rád figyel, aki segíteni tud a hiányosságokban, aki kiszűri a hibáidat és akivel rendszeresen tudsz gyakorolni.
Máshogy szerintem nem fog menni, ha tényleg ennyire nehézkesen megy a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!