BME-sek, nektek milyen lett a 0. zh-tok matekból?
Akik már régebben megírták a szintfelmérő zh-kat, kérlek leírnátok ide, hogy ment nektek és hogy milyen szintű matek tudással mentetek az egyetemre?
Most gyakorlok az Alfán, és ahhoz képest hogy jól ment nekem a matek, az eredmény elég siralmas lett...
Szia
Én úgy mentem GTK-ra, hogy 3-asra érettségiztem matekból középszinten (!). A 0. zh-m -5 pontos lett :DD. Ja és nem vettem fel a bevmatekot, mert szerencsére pont eltörölték GTK-n a 0. zh-n a minimum követelményt (biztos érezték, hogy jövök és szar vagyok matekból), csak meg kellett írni.
Ezzel szemben a Matek A1 elsőre meglett, a Matek A2 meg másodjára. :)))
Én sem emelteztem egyébként és 17 pontos lett, de tervezek még gyakorolni, mondjuk a Bev. matekot tutira felveszem majd.
Utolsó: gratulálok! Tök jó, hogy meglett!:)
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Nálunk a tankörből, aki bukta, az gyakorlatilag mindenből bukdácsol, vagy az első évet se tudta elvégezni (2x is megpróbálták többen is!). Én villamosmérnöki karra járok, máshol nem tudom mennyire számít, de tény azért a 0. zh-nak mennie kéne egy leendő mérnöknek, persze a mínusz pontozás, és a gépi javítás azért nagy köcsögség.
Kérdező, te mikor írtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!