Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ezt tényleg megtilthatja a tanár?

Ezt tényleg megtilthatja a tanár?

Figyelt kérdés

Gimis vagyok, és az ofőm egyfolytában azzal piszkál hogy kössem össze a hajam, vagy legalább tűzzem hátra. A szabályzatban semmi errr vonatkozó kritérium nincs, mégis egész évben ezzel zaklat, pedig így szerintem nincs joga hozzá, mivel másoknak megengedi azt is hogy a fél arcukat eltakarja a frufru. Az ürügy az hogy több tanár is szólt hogy mennyire a szemembe lóg, az igazi ok szerintem az hogy utál az ofőm. Nem tartom igazságosnak ezt az egészet, szóval soha nem is tartom be.

17/L

2017. aug. 15. 11:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Minden egyes alkalommal elmondom neki, hogy én így érzem jól magam, és hogy más lányok is így vannak, szabályzat sem tiltja. ... Végzős leszek, tiszta ovis hogy ezzel foglalkozik az ofőm. Már anyukám is behívta, ő is megmondta hogy nem fogom összekötni a hajam, de nem érdekli, tovább folytatta."

Valahol egy kicsit azért az is ovis, hogy ennyire nem tudod figyelmen kívül hagyni már-már felnőtt nő létedre, nem? ;-)

Véleményszabadság van, szólásszabadság: hadd mondja el (akár naponta ezerszer), hogy neki mi a véleménye, hogy szerinte hogyan kéne hordanod. Egyik füleden be, a másikon ki. Esetleg nagy boci szemekkel kérdezd meg tőle időnként, hogy "megváltozott a házirend"? De ne tenyérbe mászóan, hanem tényleg teljesen ártatlan képpel. ;-)

2017. aug. 16. 13:58
 12/12 anonim ***** válasza:
#11 Wow tényleg, vajon miért is zavaró, hogy egy személy, akinek nem ez lenne a feladata, folyamatosan a külsőddel csesztet? Még majd bociszemekkel pucsíts is be neki, ezt csinálja egy felnőtt nő. :DD
2017. aug. 16. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!