Szabályosan viselkedik-e az ELTE Informatikai Kara?
2011-ben végeztem az ELTE Informatikai Karának egyik szakján. A leckekönyvet a diploma kézhezvétele után 7 hónappal zárták le, majd egyéb papírjaimat is ekkor kaptam meg. Korábban is kaptam egy főiskolai diplomát, de annak dátuma el volt rontva: ennek cseréjére az egyetem csak 2015-ben volt hajlandó. A Tanulmányi Osztály által kiállított jegyzőkönyvről megállapították, hogy hamis jegyzőkönyv, mivel annak nincs jegyzőkönyvi sorszáma, és
nem hivatalos jegyzőkönyvből van kitépve a másodpéldány.
Az ELTE Tanulmányi Osztálya az irat kézhezvétele után feljelentett kényszerítésért a rendőrségen, majd azzal védekezett, hogy a levelezést nem csak ők olvassák, hanem az ELTE biztonsági főnöke is.
Eddig nem válaszoltak. A közbeeső munkahelyeket megbüntették. Megbüntették a későbbi munkahelyemet is és kirúgtak, mivel az ELTE nem igazolta vissza a dokumentumot helyesen. Ide kijöttek a Rektori Hivataltól, de ők azt sem tudták, hogy bű-e vagy bá. Ott kaptak észbe, hogy nagyon nagy bajt csináltak. Megvertek egy korábbi munkahelyen egy munkaügyi ellenőrzés során, ahol Magyarországról nem tudtam bemutatni az összes papírt. A cégektől kért papírok bemutatása mellett kellett volna az ELTE-étől az, hogy ők mennyi egészségbiztosítást fizettek be. Korábban egy osztrák patikában nem akartak kiszolgálni, mivel az egészségbiztosítási számomon gyanús dolgok voltak igénybevéve (100-szor olyan kezelés, amit egy emberen csak egyszer lehet) és nem volt rendszeresen fizetve. Később a nagy sikertelenségek után úgy döntöttem, hogy külföldi egyetemen folytatom, ahová fel is vettek. Ide kreditátviteli lapokat kellett kérni az ELTE-étől, de azokat egyenként 6-12 hónap alatt adták ide, ezzel engem ott kitolva a törvényes képzési időből. A külföldi egyetemről kényszerből ki kellett iratkozni, mert azt már időben nem lehetett befejezni. Az ide kiállított iskolalátogatásit hamisnak találta első alkalommal a külföldi egyetem, majd csak később helyesbített.
Nálad valami gond van az irányítótoronyban...
MI köze az eltének a patikához?
A cégektől kért papírok bemutatása mellett kellett volna az ELTE-étől az, hogy ők mennyi egészségbiztosítást fizettek be.
Mondjuk ebből egy kérdés adódik, miért hazudsz. Hivatalos szervek pontosan tudják, hogy az elte nem fizetett utánad semmit, ugyanis soha a büdös életben nem az egyetem fizette.
Nesze, törvény: A központi költségvetés a 16. § (1) bekezdésének a)-o), s)-v) pontjában említett személyek egészségügyi szolgáltatásának fedezetét a 26. § (5) bekezdésében meghatározott járulékfizetéssel és az egészségügyi hozzájárulás bevételeinek átutalásával biztosítja. (segítek, a hallgató i pont... a kp ktgv utal az oep felé, nem az iskola). Kizárt, hogy bárki azt kérte volna, igazold, mit fizet az elte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!