Milyen kollégium van a budapesti Karinthy Frigyes Gimnázium közelében? (XVIII. Ker)
Figyelt kérdés
#Budapest #középiskola #gimnázium #kollégium #Karinthy #Karinthy Frigyes #Karinthy Frigyes Gimnázium
2017. aug. 11. 11:09
1/2 anonim válasza:
Azt, hogy melyik van a közelében, nem tudom. De biztosan laknak kollégisták az általad említett gimnáziumból itt: [link]
2/2 anonim válasza:
Szia.
Én is a Karinthyba járok és kollégista vagyok a fentebb említett Kisfaludyban. Méretéből adódóan nagyon családias, viszonylag kicsi kollégium, szabályok azok persze itt is vannak, mint mindenhol, de ha jó tanuló vagy, egészen elviselhetőek. Én már másodszorra jelentkeztem újra, szóval csak ajánlani tudom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!