Két év után,17 évesen át tudok menni szakközép iskolából gimnáziumba?
Sajnos 7-8.-ba eléggé lesüllyedt a tanulmányi átlagom, előtte kitűnő voltam. Ezért nem gimibe mentem, mert oda pont a 7. évvége és a 8. félév számítana, ami nekem nagyon rossz lett. Több szakma is szóba került, de igazából nem tudtam eldönteni, hogy konkrétan mi érdekel így vegyészettől kezdve, egészségügyön át, a pultosig mindent bejártam, végül az ügyvitelen kötöttem ki. Most jöttem rá, hogy 7.-be mennyire elszúrtam mindent, miért nem tanultam és mentem gimibe. Most 17 évesen most mennék 10.-be, viszont nem szeretném folytatni, hanem szeretnék átmenni gimnáziumba vhogy és tanulni szeretnék, aztán egyetemre menni. Lehetséges ez vhogyan? Ha igen, mit kell tennem?
Köszönöm.
Értem, köszi. Viszont a sulit se szeretem. Azt hallottam, hogy a gimiben jobb a közösség és jobban megmaradnak a barátságok, amik az évek során szövődnek.
Nagyon megbántam, hogy nem tanultam annó. Állatorvosi lett volna a cél, vagy rendészeti. Most meg itt vagyok egy szaros ügyintézős szakközépben egy szar osztályban, barátok nélkül ahelyett, hogy gimiben nem szakmára, hanem a minél több és jobb tudásra összpontosíthatnék, barátokkal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!