Hogy értendő a kötelezően választható?
Nemzetközi gazdálkodás alapszakra megyek, egy kicsit még kusza a kreditrendszer :) Szóval a kötelező tárgyakat mind felveszem. De mennyi kell a kötelezően választhatóból? Én döntöm el? Van egy minimum? Az első félévemről van szó. Köszönöm a segítséget! :))
Azt veszitek fel amire még van hely és beilleszthető az órarendedbe :)
felsőbbéveseknek már volt előzetes tárgyfelvétel tehát túl sok hely nem maradt a kötelezően választhatókra. De nyugi amikor a neptun zár (szeptember 2. hetének vége felé) akkor csomóan leadják a tárgyakat és akkor lehet csemegézni. Hiszen sokan csak csere miatt vesznek fel tárgyakat.
Jah és az operatívtantervben lévő kreditek azok ajánlások :)
tehát ha szeretnéd akkor most nem veszel fel kötvált :)Ez a te döntésed a lényeg h amire végzel a képzéssel mindened meg legyen. de amúgy érdemes most felvenni mert kövi félévben ezer más dolgod lesz
Én is nemzetközi gazdálkodásra megyek :))
Egy dolgot nem értek, hátha tudnátok segíteni: Melyik nap van tárgyfelvétel? Azt olvastam, hogy amikor a beiratkozás lezárul, de az melyik nap pontosan?
Neptunodban látnod kell, vmi olyasmi alpont h "Időszakok" :D Ott le van írva h mi mikor van neptunt tekintve pl tárgyfelvétel, vizsgajelentkezés
De nem tudom biztosra, majd hétfőn amikor újra elérhető lesz akkor megmondom pontosan h hol van leírva :)
Amúgy itt is le van írva:
Tök érthető, hisz ott van fölötte h mely napokon kik iratkoznak be, tehát aznap este nyit a neptun
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!