Bejutás után mi a teendőm a Neptunban külföldről jelentkezőként?
Bejutottam az ELTE-IK programtervezői szakára. Ma kaptam meg az emailt amivel bejelentkezhettem a Neptunba. Romániából jelentkeztem.
A kérdésem az lenne, hogyan tudhatom meg / kaphatom meg az üres helyen lévő számokat stb? így most nagyon idegenek ezek a kifejezések, mint TAJ szám, Adóazonosító jel, Oktatási azonosító, romániai jelentkezőként.
Adnátok pár tanácsot hogyan kezdjek neki ennek az egésznek, túl sok az infó így egyszerre.
Itt egy kép a felületről: [link]
Előre is köszi!
2.vagyok igen most latom.
Akkor Q-terben bejelentkezel a neptun kododdal, majd a szemelyid,ado,lakcim,tajkartyad elejerol hatuljarol toltesz fel fenykepet.
Ha jol emlekszem a diakodrol is kell.
Utanna szepen bemesz a kormanyhivatalba, hogy NEK azonosito adatlapot szeretnel kerni, azt helybe megcsinaljak, utanna pedig az ugyintezesnel tudsz diakot is igenyelni. Ha a q-ter elfogadta az adataidat automatikusan bekerulnek a neptunba es beiratkozhatsz :)
Bocsi total kifelejtettem, en nem eloszor vagyok elten nekem alapbol benne maradtak a dolgok neptunban :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!