Milyen papírok kellenek a szoctámhoz?
Engem sem enged belépni,de tudom mi kell.
Nyilatkozat az egy háztartásban élőkről,szüleid jövedelem igazolása,lakcím kártyák fénymásolata,ha van testvéred akkor az ő jogviszonyát is igazolnod kell: vagy az érvényesített diákigazolványának mindkét oldala szkennelve vagy iskola látogatási igazolás.
Remélem tudtam segíteni :)
Attól,hogy albérletben fogsz lakni még gondolom a szüleid fognak "eltartani" szóval igazából jó az elsős hallgató vagyok,szüleimmel élek,mert az a mostani helyzetedet fedi. Ha viszont önfenntartó leszel az albérletben,vagyis ha ezt akarod,akkor arról is kell igazolás/nyilatkozat,illetve kelleni fog,hogy oda legyél legalább ideiglenesen bejelentve->lakcímkártya szkennelés, valamiféle jövedelmedet is kell igazolnod....
Az egyetem igazából nem nézi neked mennyi a kiadásod,ők azt számolják mennyi az egyfőre jutó jövedelem egy hónapban.
Remélem ez így valamennyire érthetőnek minősül,de ha nem vagy benne biztos nyugodtan írj az EHÖKnek. Van külön juttatási és térítési referens,neki célszerű.
Igen tökéletesen érthető! :)
Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!