Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemen inkább füzetbe vagy...

Egyetemen inkább füzetbe vagy inkább lapokra érdemesebb írni?

Figyelt kérdés

Ti melyiket preferáljátok jobban?

Köszi a válaszokat előre is!:)

2017. júl. 29. 21:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
füzetet
2017. júl. 29. 21:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy informatika szakon tanulok, baromi sok a képlet és a "hieroglifa", laptoppal kényelmetlen lenne. Így én papírra jegyzetelek, amiket mindig összetűzök.
2017. júl. 29. 21:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én egy tárgyból jegyzetelek füzetbe, ami 4 féléves. A többt lapra írom, különben tuti minden tárgyhoz vennék füzetet, de sok tárgyból alig jegyzetelek szóval pocsékolás lenne
2017. júl. 29. 22:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor papir ahogy latom:)
2017. júl. 29. 22:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 1 max 2 tárgyam van amire van külön füzetem, egyébként egy mindenes vastag füzetbe jegyzetelem a többit. (szintén infó)
2017. júl. 29. 22:24
 6/10 anonim ***** válasza:
1-2 tárgyon füzetbe szoktam írni, de a legtöbben kinyomtatott előadásokra
2017. júl. 30. 10:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Tárgytól függ, én pl. azokból a tárgyakból, amiből szigorlat van, szeretek egy jó vastag füzetet vezetni több féléven keresztül és tételek alapján jegyzetelni, így a szigorlatra van egy kidolgozott tételsorom. Gyakorlatokon van, hogy a kinyomtatott diasorra jegyzetelek, van, hogy lapokra, amiket beragasztok a megfelelő tételhez a füzeteimbe. Vannak tárgyak, amiknél abszolút nem is jegyzetelek, mert a diasor elég jól tanulható, vagy van belőle jó jegyzet.
2017. júl. 30. 12:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Papíron, amit aztán mappába fűzök, mivel így könnyebb kiegészíteni, bővíteni a jegyzeteimet, mintha füzetben lenne. De szerintem embere válogatja, ha pl nagyon rendetlen lennék, akkor a füzetet választanám, hiszen nem akarok félév végén amiatt pánikolni, hogy totál összekeveredtek meg hiányosak a jegyzeteim.
2017. júl. 30. 23:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Én az elején spirálfüzettel kezdtem, de az évek során egyre csökkent, és végül a lapokat találtam legideálisabbnak. (Nekem nem igazán volt többféléves tárgyam.)
2017. júl. 31. 12:31
 10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat a lapra esett a valasztasom! :) ment a zold mindenkinek.
2017. júl. 31. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!