120 km az nagy távolság kollégiumi elhelyezes eseten?
Ettől függetlenül nekem jól fog esni. Ha valakit 130km-ről, 460+ ponttal, +1 kiskorúval a családban meg viszonylag alacsony jövedelemmel nem vesznek fel kollégiumba ott azért nincs minden rendben szerintem. Még a végén kiderül b@#zdmeg, hogy a fél ország árva meg koldus... Hagyjuk már, azt ismerek olyat aki kőgazdag szülőkkel 60km-ről ott vigyorog a kollégiumban. Nem vagyok abban sem biztos, hogy egy budapesti kollégiumban nincs egy rakat Pest megyei. De ha így van akkor elmegyek, azt az összes Pest megyei kollégistát szájbarúgom, mert ők ott vannak mikor csak egy kicsit buszozni kéne és ott vagy, mi meg 130km-ről sz@#pjuk a f@#szt.
Drága 11-es, hiába örjöngsz, nem leszel elörébb. Elhiheted, hogy én sem örültem neki mikor elutasitottak.
Ilyenröl én még nem hallottam, hogy pestiekkel lenne tele a koli, gondolom miután nem vagy a városban és a koli közelében, ezt csak hasraütésböl, saját magad találtad ki. Azt viszont magam is hallottam, hogy hamisitanak. Szinte mindenki átiratja magát a mamájához, talál valami betegséget magának, minimálbéren van bejelentve, igy igen, azoknak van a legtöbb pontjuk akik valojában a leggazdagabbak. Ettöl függetlenül elbirálásnál nyilván a jövedelem a legföbb. Van aki 180 km-re lakik és 500 ezres fizetésük van, és van aki 80 km-re de csak 100 ezerböl élnek. Egyikük sem teheti meg, hogy minden nap bejárjon, de nyilván jövedelem alapján azt veszik fel, aki nem engedhet meg magának egy albérletet.
Arra másodjára is szeretném felhivni a figyelmed, hogy ez az én kollégiumom, nem általánosságban beszélek. Attol függ, hány féröhelyes koliba jelentkezel, lehet, hogy 20 ponttal éppugy fel fognak venni mintha 40 pontod lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!