Mesterszakos felvételin mindkét bejelölt helyen EGY ponttal csúsztam el, van bármilyen lehetőségem alternatívám, hogy ezen változtathassak?
Figyelt kérdés
Két helyre is beadtam relatíve magas pontszámot értem el, de úgy tűnik a ponthatár még ennél is magasabb volt.
A furcsa az egészben, hogy míg mások 5-10 pontokkal estek el tőle, én mindkét helyen csak egyetlenegy ponttal...ez csak véletlen, vagy a létszámlimit miatt pont nálam húzták meg a határt mindkét mesteren?
Na és a fő kérdés, hogy ezt bármilyen módon fellebezhetem, hogy 1 pontot valahogy összekaparjak, pl. a felvételi elbeszélgetés pontjának újraszámolását vagy valami?
Nagyon idegesít, mert teljesen váratlan volt, hogy nemcsak egy hanem mindkét hely ki lett lőve, miközben felvételin a tanárok is mondták, hogy szeptemberben biztos találkozunk, minden jól ment...
2017. júl. 27. 09:28
1/3 anonim válasza:
Milyen suli ez? Vagy túljelentkezés volt? Nálunk direkt nem szemétkedtek a pontszámokkal de pl. kisebb nevű egyetemen 15 pontokkal magasabbak voltak a pontok. Amúgy esetleg a tanszékkel aki ezért felelős nem lehet beszélni? Bár nekem sima zh-ra sajnálták az 1 pontot korábban.
2/3 anonim válasza:
hát, mesteren az ember azt hiszi, olyanok vannak, akik ismerik a rendszert...
3/3 Estádio de Felchút válasza:
Azt lehet csinálni, hogy jövőre ügyesebb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!