Széchenyi István Egyetem (Győr) mérnökinformatikus szaka le van maradva pl. egy Óbudaihoz képest?
Szia!
Miért gondolod, hogy le van maradva a győri?
Attól, hogy sokakat felvesznek = kicsi a ponthatár, nem azért van, mert az oktatás színvonala olyan gyenge lenne.
Hogy bárki el tudja végezni. (Több tanuló = nagyobb támogatás).
Illetve az első-második félévben elég sokak kibuknak vagy egyszerűen feladják.
Olvastam statisztikákat mennyien végeznek elsőre mérnökinfón, nem tudom tényleg valós-e, hogy 100-ból 3-5 ember megy át mindenen elsőre.
Van tanárismerősöm is az egyetem, igaz ő földrajz szakos, de az informatika szakon tanítókról azt mondja, színvonalban nem maradnak le más intézményektől.
Elég szigorúan veszik a ZH-kat, jelenlétet.
Átjelentkezés:
Van lehetőséged, ha jól tudom talán egy félév után költségtérítésesre szintén...
Ennek azért utána kellene járni azért.
De a NEPTUN-ban van szerintem részletes leírás, ott van az átjelentkezési opció.
Szerintem azért adj egy esélyt a győrinek, nem olyan rossz hely ez.
Későbbi álláslehetőségek is jók, illetve a hármas határ miatt a külföldi lehetőségeket is számba lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!