Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha egy szak ölköltséges és...

Ha egy szak ölköltséges és állami támogatott részére ugyanannyi a ponthatár, akkor az mit jelent?

Figyelt kérdés
Ahova jelentkeztem, ott az ANA és ANK minimum ponthatára ugyanannyi. Ez mit jelent? Aki ezt eléri, azt mindenféleképpen államira veszik fel? Vagy felvesznek mondjuk 80 főt és közülük pl. a 20 legtöbb ponttal rendelkező kerül be csak államira?

2017. júl. 26. 20:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
45%
Itt egyedül te dühöngsz. Egyébként orvosi biológiai intézetben vagyok kutató, ha ennyire érdekel. Ez amolyan fordított pszichológia akart lenni, hogy a saját idegességedet és pancserségedet leplezése céljából mindet rámhárítod, hátha igazad lesz. Gratulálok, ovi kategória
2017. júl. 26. 21:13
 12/14 anonim ***** válasza:
29%
Ááá, persze. Én pedig államtitkár vagyok. Amúgy nincs okom dühöngeni, most vettek fel a második szakomra. :)
2017. júl. 26. 21:17
 13/14 anonim ***** válasza:
51%
Én meg már elvégeztem egy bsc-t, msc-t és egy phd-t is és karrierem is van, nem tudom hogy jön ide. Attól még ostoba vagy
2017. júl. 26. 21:22
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

#5: Gondolom rám céloztál. Azért nem tudtam ezeket, mert nem én jelentkeztem, hanem más a nevemben és eddig talán 1 órát ha foglalkoztam a továbbtanulásommal. Most fejeztem be a középiskolát, egészen a végéig napi 8 órában, azóta pedig 15 órában dolgozok, heti 7 napot hogy végre el tudjak otthonról szakadni. Eddig pár általános továbbtanulási írást olvastam el a felvi-ről, egyikben sem említették meg, hogy mik a feltételei az állami támogatottnak (olyat meg pláne nem, hogy elfogynak ezek a félévek).

De így már világos, köszönöm mindenkinek. A választ megkaptam, a további kötekedésnek már nincs értelme szerintem.

2017. júl. 26. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!