Szegedi Tudományegyetemen melyik kollégium a legjobb?
Figyelt kérdés
Kari kollégiumok sajnos nem jönnek számításba. Nem tudok dönteni, szóval minden vélemény érdekel.2017. júl. 26. 13:34
21/27 anonim válasza:
Nem, azért, mert mint ebből a válaszból is kiderül, szöveget értelmezni sem tudsz. Nem mondtam, hogy azért, mert szarok a koleszok. Én azért nem költözöm be, mert tudom, hogy nem bírnám ki egy szobában több emberrel, de ettől még nem sírok, hogy jaj, alkeszek vannak a koleszban, juj, az egyetemisták isznak, PLÁNE NEM KÖLTÖZÖK BE :DDD Mert előre tudnod kellett, hogy mire számíthatsz, amikor beköltöztél. Ha nem, akkor lásd az első mondatot.
22/27 A kérdező kommentje:
A bejárás nekem kizárt, pécsi vagyok. Anyagilag a koli lenne megfelelő, tanulni gondolom könyvtárban is lehet. Ha megoszthatok ilyet: Pécsett van ismerősöm, aki kocsmában tanult. Fejhallgató fel, külvilág kizárva. Ezek alapján tanulási gondjaim nem lesznek, eddig se voltak... aztán ki tudja.
2017. júl. 26. 15:26
23/27 anonim válasza:
Ezaz, én sem költöznék be kollégiumba, de attól még nem sz.r. Kb. havonta jártam bulizni a Hermannba, mert ott voltak az ismerőseim, utána mindig úgy éreztem, hogy de jó lenne koleszosnak lenni, rengeteg ismerőssel lakni stb., de azért azt nem bírnám, hogy 3-an vagy 4-en vagyunk egy szobába. De ettől még nem sz.r
24/27 anonim válasza:
Igen, könyvátbrna lehet tanulni, én is ott tanultam a TIK-ben végig. Albérletben nem szerettem, mert ott csak tespedtem egész nap, de a TIKben szerettem, mert ott volt egy rakat könyv, internet, ha pihenni akartam játszottam a gépen, mindig találkoztam ismerőssel, szemben van 4 kocsma. Mi kell még? Ha a TIKben lenne szállás én tuti ott laknék.
25/27 anonim válasza:
En sem sirnek ha nem kellett volna ilyenek miatt pl mashol wc t keresnem mert teleokadtak egy masik a konyhat.... mert oda vitte ezeket es a koli porta szolgalatat nem hatotta meg. Amugy hogy jot is mondjak... az ujabb othalmi epuletttel semmi gond nem lenne ha nem haveri vagy ki tudja milyen alapon tennek oda az embereket...vagy nem azok kapnak az egy szobas lakast akik egyenlobbek mert minden kolis programra nagy nyelvvel jarnak. Amugy en is tudom hogy nem nekem valo es ezert vagyok utazas parti mert meg ott is nagyobb magamelete van az embernek. Az is teny hogy nem reszesitem elonyben a bulikat ez pedig mar rateszi a belyeget az ilyen emberek es a koli kapcsolatara. Azert pedig elnezest hogy tul toltam a dolgot csak elojottek a regi emlekek....
26/27 anonim válasza:
Én mórás voltam és imádtam. :) Anno albisként kezdtem és már nagyon sajnálom, hogy nem eleve koliba költöztem. Tanulni simán tudtam vizsgaidőszakban. Megvan a saját bája olyankor a tanuló atmoszférájának, amikor a csoporttársakkal ültök bent pizsamában, pléddel bebugyolálva és együtt vedelitek a Hellt, hogy még egy kicsit tovább bírjatok tanulni a másnapi befosatós vizsgátokra. Nem zavartuk egymást, mindenki tanult, mint a kisangyal.
Az Öthalmiba hidd el nem szívesen gyalogolnál haza éjjel egy egy buliból. Nézd végig az útvonalat google maps-szel. :D
27/27 anonim válasza:
Én is a Mórát ajánlom első helyre. :) Én jelenleg is Mórás vagyok már 4 éve, és nem bántam meg hogy ezt választottam. Egyetemistaként lettem először kolis, az első egy hónap nehezen ment, de utána megszoktam és megszerettem. Vannak nagy tanulószobák, ahol lehet csendesen, elmélyülten tanulni. A szobák 3 ágyasak, van minden szobának A és B része, egy blokkban így 6 ember lakik. Ha esetleg van kérdésed írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!